Bušení srdce, dušnost

Dobrý den chtěla bych se zeptat již před rokem sem byla u lékaře s bušením srdce byl mi předepsán vasocardin.V prosinci 2008 po pádu s koně mi dvakrát šroubovlai ruku a internista změnil vasocardin na concor cor2,5mg 1/2-0-0.Asi před týdnem se opět objevilo bušení srdce navíc se přidala dušnost a motání hlava byla sem poslána ke kardiologovi natočil mi ekg a řekl at přijdu 22.6 na echo a že mi daj ekg holtera.mohl by jste mi vysvětlit tenhle nález?EKG:sinus.rytmus,TF 99/min,intermosa,přech zonaV4,ST izoel.vůbec to nechápu jestli je to špatný nebo co a jak děkuji..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Veroniko! Nevím, jestli chápu dobře, že Vám jde pouze o interpretaci EKG nálezu? Popis křivky svědčí pro fyziologický nález, tedy "vše v pořádku", pouze mírně zrychlená akce srdeční.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže
Články: Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže
Počátky očkování jako...
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku je nejčastějším...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x