Bušení srdce,hubnutí stitna zlaza ?

Dobrý den jemi 17 let a uš je to rok co mam aritmii a k vůli tomu bušení srdce a to i kdyš sem v klidu a jeto asi pul roku co sem začal strašně hubnout rychle se vyčerpám a chodím často po jídle se vyměšovat může to být štítna zlaza i kdyš mam hormony v normě ??? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte normální hladiny fT4, TSH (hormonů štítné žlázy), je velmi málo pravděpodobné, že by tyto obtíže se štítnicí souvisely. Bylo by vhodné zvážit míru stresu, event. primární onemocnění zažívacího traktu. Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: