Bušení srdce v době těhotenství

Dobrý den,pane doktore,ráda bych Vás požádala o radu.Je mi 31 let,1 dítě,pře měsícem bušení srdce,návaly na omdlení-prošla jsem kardiem,budíka na srdci,plíce,štítná žláza-vše v pořádku.Jen při bušení jsem měla vysoký tlak i tep.Na gynekologii mi doporučili vysadit antikoncepci.Zajímalo by mě,jestli by případné znovu bušení---trvá vždy do 30sekund,ale tep mám i 150---mohlo ohrozit miminko.Velice děkuji Mejsnarová Zuzana

Odpověď odborníka:

Opravdu nerozumím vašemu dotazu ptáte se se zda tachykardie může poškodit plod a současně píšete,že na gynekologii Vám doporučili vysadit antikoncepci příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x