| Nápověda

Bušení srdce v krku

Dobrý den, je mi 17 let a při trochu běhu při fotbalu nebo trošku větší fyzické práci se mi okamžitě dostaví silné bušení srdce, které citím až v krku. Je to normální? Taky se mi jednou stalo že tohle zničeho nic se mi tep zrychlil večer v posteli(po jídle) . Děkují za info a rady.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Zrychlení tepu je jedním z nespecifických projevů, jimiž tělo reaguje na stres- fysický, psychický..podobně také organismus "kompenzuje" pokles krevního tlaku /to je možná vysvětlení vzestupu tepu po jídle, kdy se krev přesunuje do oblasti břicha../ K posouzení významu Vašich stavů je zapotřebí podrobnější interní vyšetření, které Vám zajistí Váš dorostový lékař.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Pokaz na vyšetření krve Když mám poukaz na krevní testy z jedné polikliniky a...
  • Svedeni, korene penisu,svedeni varlat svedeni a paleni trisel a konecniku. Pni doktorko/Doktore. Obraim se na vas s prosbou o analizovani meho problemu. Jiz temer rok trpim svedenim korene penisu,svedenim varlat pod varlaty a svedenim a palenim trisel i trubice konecniku. zaclo t onahle moje expartnerky co jsme se rozesli. Lital jsme po doktorech. Dokotori mi sdelili prvne ze je to plisen.. Lecil jsem tu dvemi druhy canestenu.Nezabralo. Cily jsem opet navsitivl lekare.Ti mi predepsaly nejaky specialni pudr. Uzival jsme ho skoro mesic.Problemy v podobe uzivani ustaly.Jakmile jsme dobral po par dnech se opet problemy vratily.. Cily jsem opet navstivil lekare. Ten mi predepsal tablety ktere smaozrejme taky nepomahaly. Cily opet lekar a tentokrate mi predepsal betamethasone valerate clioquiol 1 mg ointment. Po uzivani teto masti cca 2 tydny nic vse uplne super. Pez podrazdeni pokozky.Jakmile jsme dobral za 3 4 dny se problemy opet vratily. zkousel jsme prubezne promazavat. Pokazdy to samy.2 - 3 dny klid a opet se to vraci. Prosim o pomoc co by to mohlo byt..Uz jsme nestastny. Hlavne v noci se to neda vydrzet..Sotva zalezu pod perinu zacne nahle svedeni. Zkousel jsem zmenit prasek i obleceni ale bez vysledku. Koipil jsme si tedy v lekarne Lamisil sprej 1 mg..Po naneseni to chvily palelo.Ale ted se zda ze je klid.Ale uvidim v noci. Doktori mi tvrdi ze to nic neni...Ze tam nic nevidi. Posilam Jpg format dekuji!!!!
  • Nízký krevní tlak Je mi 15 let. Už asi víc jako rok mám nízký krevní tlak...
  • Málo krevních destiček Bylo mi zjištěno při odběru krve,že mám nedostatek...
  • Brnění v končetinách (mravenčení) Poslední půlrok mi neustále mravenčí...
  • Nežádoucí účinky u sertralinu po navýšení dávky z 50 mg na 100 mg ...
 
Kam dál
 
 
Rekonstrukční operace zachraňuje prsy a ženské sebevědomí
Pozor na svrab!
Články: Pozor na svrab!
Svrab je kožní nemoc...
Co všechno může způsobit adenom hypofýzy
Články: Co všechno může způsobit adenom hypofýzy
Hypofýza neboli podvěsek...
Když za kopřivku může mechanický tlak
Články: Když za kopřivku může mechanický tlak
Tahle nepříjemná potíž...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
 Ledvinnou koliku si můžete
Na akromegalii mohou upozornit bolest hlavy i potíže s očima
Články: Na akromegalii mohou upozornit bolest hlavy i potíže s očima
Typické příznaky spojené s...
Interrupce: Jak vysoké je riziko za život bez dítěte?
Články: Interrupce: Jak vysoké je riziko za život bez dítěte?
Zbavit se nechtěného dítěte...
Kouření cigaret ničí sexuální život mladých mužů
Články: Kouření cigaret ničí sexuální život mladých mužů
Zeptáte-li se muže kuřáka...
Zelený zákal a syndrom suchého oka: Léčba glaukomu má přednost
Články: Co je to hydrokéla?
Hydrokéla je označení pro...
Články: Když tělo napadne vlastní štítnou žlázu…
Autoimunitní choroby patří...
Naposledy čtené: