Bustural

Dobrý den, obracím se na vás s dotazem ohledně krému ,,BUSTURAL creme\'\', jedná se o krém, který by měl pomoci, aby prsa přírodně sama vyrostla, když si je tím krémem budu denně mazat. Ráda bych měla trochu větší prsa a ten krém mě dosti zajímá, ale řekla jsem si, že je nelepší se na to zeptat přímo odborníka než utratím přes tisíc korun za krém. Předem vám moc děkuji za váš čas a za vaší odpověď.

Odpověď odborníka:

Myslím že 1000 korun můžete využít daleko lépe. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-64 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: