Butolotoxin podpaží

Dobrý den, už od puberty trpím nadměrným pocením, zejména v oblasti podpaží. Velmi mě to trápí, zejména ze společenského hlediska a proto čím dál častěji uvažuji o botoxu do podpaží (driclor mi nevyhovoval). Ale věnuji se ráda sportu a trochu se bojím "nepotit" během jakékoli sport. aktivity. Nemůže to mít po nějaké době škodlivé následky? Nezatíží se tím o to více ledviny?? Jsem totiž také více náchylnější k zánětům moč. cest a tak si nejsem jistá, jestli je to ta správná cesta...Mockrát děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud se určitá část těla nebude potit, pot bude vyloučen na jiných místech, takže se nemusíte obávat komplikací.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: