By-pass

Dobrý den,prosím o radu.Moje babička je ve fakultní nemocnici v Plzni a doktoři jí řekli,že musí na operaci trojitého by-passu.Je to rizikové?Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Davide! Ano, operace je vždy rizikem a trojitý bypass není operace nijak lehká a jednoduchá. Babička by určitě mohla změnit životosprávu, více se pohybovat, lépe jíst a možná by se tak operaci mohla vyhnout. Změna by ale musela být dosti rasantní (např. nějaký intenzivní program v odborné poradně pro zdravý životní styl a výživu).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: