Bydlení bez výtahu ničí koouby?

Bydlíme ve 4.patře bez výtahu. Mám dvojčata, která nosím nahoru a dolu. Občas mě bolí koleno, u kterého jsem si natrhla vaz před 5 lety na lyžích. Ničí tyto výstupy klouby? Až děti budou chodit do schodů, nepoškodí zvýšená námaha jejich klouby? Nevím, zda se raději nepřestěhovat.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dětské klouby by tato námaha poškodit neměla. Ale ve vašem případě, zvláště když jste po poranění kolenního kloubu, by skutečně mohlo k přetěžování dojít , když nosíte děti. Zatím bych doporučila užívat dlouhodobě některý z preparátů kloubní výživy na posílení chrupavek.Pokud by bolesti kolene přetrvávaly, navštivte ortopedii.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: