Bylinky v těhotenství

Dobrý den, pane doktore, jsem ve 4 týdnu těhotenství a v bylinkářství jsem dostala čaj přímo pro těhotné obsahující meduňku, šípek, roobos, hluchavku, pomerančovou kúru, rybíz, kontryhel a heřmánek. pít ho mám až litr denně, nemůže některá bylinka nějak uškodit? děkuji mnohokrát

Odpověď odborníka:

Sice nevím proč máte ten čaj pít ale uškodit by vám nemel i když Na užívání kontryhele v těhotenství existují dva názory. Jeden kontryhel doporučuje, protože regeneruje ženské orgány a pomáhá ženám, u kterých hrozí potrat (především v posledních třech měsících). Druhý kontryhel v těhotenství striktně zakazuje, . Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x