Byseptol

dobrý den, přítelkyně me poprosila abych se zeptal na to, jestli Byseptol na zánět prudušek snižuje učinnost antikoncepce. děkuji

Odpověď odborníka:

V příbalovém letáku Biseptolu o tom není zmínka,přesto bych byl na vašem místě opatrnější příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: