Čaj

Od 6 měsíce dávám svému synovy k pití čaj bylinný lerbos (žlutá krabička). Teď jsem se někde dočetla, že dávat pouze čaj není vhodné, že by se měla dávat spíše voda. Syn dostával jen čaj a byl kojen. Je mu 9 měsíců ublížila jsem mu tím nějak? Děkuji

Odpověď odborníka:

Určitě jste synkovi dětským čajem neublížila, nebojte se. Důležité je dětem tekutiny pokud možno nesladit, aby si nezvykly na sladkou příchuť a toto potom nevyžadovaly. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: