Campylobakter

Dobrý večer pane doktore.Už jsem si přečetla některé zodpovězené dotazy na campylobaktera.U nás byl také zjištěn a kromě průjmů nemáme žádné další příznaky.Léčíme se jen Hylakem forte a dietou.Stačí to jako léčba?V polovině dalšího týdne jdem na výtěry. Děkuji Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jano! Kde Vám byl zjištěn campylobacter? Ve střevě, jako původce průjmovitého onemocnění? Pak zcela dostačuje popsaná léčba, ačkoli místo Hylaku anebo k němu bych doporučil probiotika (ptejte se v lékárně). (hylak je prebiotikum). Dieta dle tolerance. Campylobacterový průjem patří obvykle mezi lehká onemocnění.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: