Campylobakter v těhotenství

Dobrý den, prosím Vás mc o radu, jsem ve 36 tt a prodělala jsem střevní nfekci a nálezem bacila campylobakter jejuni. Léčila jsem se jen dietou a Smectou a Hylak kapkami, za týden to přešlo, ale mám nyní velký stach o miminko, zda se mohlo nakazit nebo jestli je nutný císařský řez? Nikdo mi není schopen odpvědět. Prosm moc o odpověď mám veliký strach. Děkuji Petra.

Odpověď odborníka:

Campylobacter jejuni, pokud nyní nemáte žádné akutní střevní obtíže, by neměl po zbytek těhotenství vést k žádným komplikacím.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: