Candivac

Dobrý den, preventivně beru tablety Probio aktiv a dnes jsem slyšela o doplňku stravy Candivac, chtěla bych se zeptat, jestli by byl lepší než ten Probio aktiv, ten Candivac bude asi víc zaměřený proti vzniku kvasinkových infekci a to by se mi celkem hodilo. Jinak ten Probio beru preventivně více jak půl roku a rovněž se ptám, jestli i Ten Candivac by se mohl brát dlouhodobě. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dlohodobě lze oba, na druhou stranu pokud Vám jeden preparát vyhovuje, neměnila bych. Spíše je střídat po cca půl roce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: