Candylac

Dobrý den rok a půl se snažíme s manželem o miminko. Trpím na kvasinkové záněty a mykózy. Užívám Candilac. Chtěla jsem se informovat, zda uvedený přípravek nemůže ovlivnit početí či zda nevzniká nežádoucí prostředí pro pohyb spermií.Děkuji. Ilona

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Domnívám se, že užívání Candilacu by na početí miminka nemělo mít vliv. Ani výrobce se o nežádoucích účincích tohoto druhu nezmiňuje.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: