Canesten combi

Zdravím Moja priateľka užíva canesten combi a chcel som sa spýtať či je bezpečné používať kondóm ci sa nejako nemôže vplyvom toho krému poškodit.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, k poškození by touto kombinací nemělo dojít. Zdraví Luboš Janů

MUDr. Luboš Janů Ph.D.
MUDr. Luboš Janů Ph.D.

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Ambulance Smrková ulice, Plzeň

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: