Canesten gyn 1 den a menstruace

Dobrý den, včera večer jsem si zavedla do pochvy tabletu Canesten gyn 1 den, ráno jsem dostala menstuaci, nemůže mi to spíš ublížit než pomoci? Přála bych si otěhotnět, ale mykózy se mi stále vracejí, nejprve se chci vyléčit a pak otěhotnět, ale stále se mi nedaří se mykózy zbavit. Poraďte mi prosím "něco" co opravdu pomůže. Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Rozhodně vám to neublíží, při léčbě mykozy je nutná i současné léčba partnera vyvarovat se společných prostor kde je vlhko a teplo/ bazeny, sauny/ prádlo vyvářet omezit sladké a i kdyby jste otěhotněla při současní mykoze nemusíte mít obavy příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: