Canesten pro 4 měsíční dítě?

Dobrý den,dětská lékařka předepsala naší dceři (4 měsíce) canesten krém na vyrážku v oblasti třísel.V příbalovém letáku je ale psáno použití pro děti od 2 let.Nemůže jí ublížit jeho používání? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v případě potřeby je Canesten (přípravek kléčbě plísňových infekcí) možno použít i u mladších dětí, nemělo by ale jít o dlouhodobější užívání na větší ploše. Mimo používání této masti doporučuji dbát na zdravou výživu (Vaši - v případě, že kojíte) a na základní hygienické návyky (vyměňovt často pleny, dostatečně dcerku umývat, používat speciální přípravky určené pro děti.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: