Carcinom slinivky

Mohu znát názor na používání MMS při onemocnění rakoviny slinivky? Děkuji

Odpověď odborníka:

Máte na mysli minerální doplněk stravy? Pokud ano, tak pravděpodobně neublíží, ale ani nepomůže. Toto onemocnění je považováno za opravdu závažné, léčba je svízelná a je nutné, aby jí indikoval onkolog. Chemoterapie, radioterapie, operace atd. - vše určí dle stavu onkologické oddělení.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie a roztoči
Články: Alergie a roztoči
V posledních letech poměrně...
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Co vás čeká při...
Cílená léčba pomáhá zdolávat nádory plic
Články: Cílená léčba pomáhá zdolávat nádory plic
Rakovina plic stále zůstává...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: