Carnitin

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda mohu občas užívat karnitin. Před 4mi lety jsem byla na operaci srdce mam náhradu mitrální chlopně na netu jsen četla že karnitin pomáhá ina zvýšení výkonu. Tak mě to zajíma protože jsem začla běhat a chodit do posilovny,ale nevím jestli ten karnotin občas mohu užít. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslím si, že carnitin neublíží. Otázka je, zda-li pomůže. Rozhodnutí nechám na Vás.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: