Časový posun a ha

Dobrý den, minulý týden jsem nasadila antikoncepci (v zahraničí). První pilulku jsem užila v pátek cca ve 2:00 ČR času, druhou v sobotu cca 4:00 a třetí v neděli cca v 15:00. Mohu se na antikoncepci spolehnout? pokud ne, stačí se chránit týden, nebo je HA spolehlivá až po menstruaci při užívání nového platíčka HA? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud nebyla prodleva delší než 12 hodin měla by jste být plně chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Hysteroskopie
Články: Hysteroskopie
Hysteroskopie je...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Snížená činnost štítné žlázy (hypotyreóza)
Články: Snížená činnost štítné žlázy (hypotyreóza)
Po zavedení jodace jedlé...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: