Častá antibiotika

prosím o radu. Synovi budou za 3měsíce 3 roky, trpí od 4 měsíců na průdušky a laryngitidy. ale největší problém je že má v sobě již kolem 20 antibiotik. Dneska dostal po4 týdnech opět antb. Prý má angínu. přestávám našemu lékaři věřit, a chtěla bych vědět kam se mam obrátit aby synovi udělali vyšetření jakou paseku mu,, antíčka"udělali v tělíčku.krom toho, imunitu má .:hodnoty nelze naměřit. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, k posílení lokální slizniční imunity bych doporučovala dlouhodbé pravidelné užíván probiotik, dobré zlušneosti máme i z clostrem. Měl by být důkladně imunologicky i alergolgocky vyšetřen. Píšete, že hodnoty imunity nelze naměřit, ale nevím, co tím konkrétně máte na mysli, měřitelných parametrů v imunitě je mnoho, dle toho se pak odvíjí konkrétní léčba.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x