Častá rýma

Dobrý den, potýkám se s těmito problémy: V říjnu jsem se cítil celkově oslabeně, motání hlavy až závratě, bolesti za krkem, rýma, ke konci října jsem dostal pásový opar na pravé paži. Nyní je již vyléčen, ale rýma stále přetrvává. Mám pocit chladu a celkové únavy, suchých očí, ucpaného nosu, uší. Byl jsem u svého obvodního lékaře, krevní testy dopadly dobře, tak i moč i sedimentace. Dlouhou dobu mám nažloutlé bělmo, nažloutlost zmizí po použití umělých slz, ale to je chvilková záležitost. Chci se zeptat, co by to mohlo být? v Lednu jsem objednaný na alergologii a imunologii, myslíte že jsem se objednal správně? případně co by mohla být příčina?

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, pokud máte několik měsíců rýmu,měl byste být vyšetřen především na ORL.Mohlo by jít o zánět vedlejších dutin nosních,kde může infekce dlouhodobě přetrvávat.Alergolog většinou ORL vyšetření,či alespoň stěry z hrdla a nosu vyžaduje. Zdravím.

MUDr. Ludmila Marie Lahodová
MUDr. Ludmila Marie Lahodová

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: Soukromá ORL ordinace, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: