Časté krvácení

Dobrý den. Už delší dobu řeším s lékařem krvácení mimo cyklus.Problémy byly takové že jsem někdy 2krát do měsíce krvácela.Mám nitroděložní tělísko(mirena) a gyn.vyšetření v pořádku.Tak sem se domluvila s lékařem že tělísko vyndáme a začnu brát antikoncepční pilulky.Pan doktor řekl,že nejdřív mám brát léky,pak tělísko vyndáme.Ale menzes sem dostala 1 ledna ,začala sem brát antikoncepci (DAYLLETE) a je 14den a já stále dost krvácím.Mám počkat jestli to odezní a nebo jít za lékařem? pilulky stále beru.děkuji za odpověď. Romana

Odpověď odborníka:

Rozhodně na gynekologii zajděte,14 denní krvácení zcela jistě není normální a jsou to i zbytečné krevní ztráty. Jen pokud byla Mirena navedena nedávno,tak v prvních 3-6 cyklech se u některých pacientek může nepravidelné krvácení vyskytnout. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: