Časté mytí

Dobrý den, trpím na střevní bakterie v moči -bezpříznakový, měla jsem předepsána antibiotika, jestli mi po nich bakterie zmizely nevím, kontrolní kultivace dělaná nebyla. Jsou tyto bakterie nebezpečné v těhotenství? Poté bych se chtěla zeptat, po každé stolici se myji intimním gelem tzn. dvakrát- třikrát denně. Zadělávám si častým mytím na kvasinky nebo to nevadí? Děkuji za odpovědi.

Odpověď odborníka:

dobrý den, těhotenství to nevadí. Co se týče mytí, pokud se myjete pouze v oblasti konečníku velmi šetrně, tak v pořádku. Mýt se celá může být později problém v bakter.nerovnováze.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: