Caste prodlužování antikoncepce

Dobry den, chtěla jsem se zeptat, jestli skodi kdyz antikoncepci uzivam pravidelne dva mesice v kuse. Uzivam lindynette. Predem dekuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Užívání antikoncepce bez pauzy ničemu nevadí, dokonce ji někdy u některých žen používáme i z léčebných důvodů.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: