Částečně neslyším na levé ucho

Dobrý den, včera jsem si čistila uši vatovou tyčinkou a bohužel mi přítel omylem strčil do ruky a tyčinka mi zajela hluboko do ucha. Byla to velmi nepříjemná bolest a teď na to ucho slyším jen tak na 40%. Neustále mám pocit jako by bylo zalehlé a když si zacpu noc a fouknu tak v něm nemám žádný tlak ale naopak to připomínám zvuk,když zrní televize. Začínám se obávat ,aby to nebylo nic vážného. Nevíte co s tím ? Děkuji, Markéta

Odpověď odborníka:

Milá Markéto, rozhodně se nesnažte sama nějak léčit. Zevní zvukovod má lomený průběh, při snaze o čistění dojde často spíše k podráždění, následnému otoku a tzv.převodní nedoslýchavosti. Ošetření musí provést ORL odborník vybavený vhodnými vyšetřovacími pomůckami.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Tento nejčastější typ náhlé...
Nanismus a akromegalie
Články: Nanismus a akromegalie
Dostatek růstového hormonu...
Potrat může být riziko pro budoucí těhotenství
Články: Potrat může být riziko pro budoucí těhotenství
Přijít o nenarozené miminko...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: