Častý průjem

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Minulý týden mě občasně chytaly křeče do břicha. Předevčírem se mi spustil průjem, na toaletu jsem chodila tak jednou za 10 minut.Další den ráno mě chytaly silné křeče do břicha, vzala jsem si enterol hned rano a pak odpoledne, prujem lehce ustal, krece taky,ale vecer zas zacal ale nebyl tak casty, v noci jsem si vzala dalsi enterol . Křeče v břiše uz nemam,ale pocit ze potrebuji na toaletu mam porad, nicmene stolici uz skoro nemam, ale tak divne me tlaci v podbrisku a citim neprijemny pocit v zaludku. Myslíte, ze diky tomu enterolu to ustupuje, nebo mi muze byt neco jineho? dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den,někdy zůstává po akutním průjmu větší dráždivost střeva-opakované nucení,přitom stolice skoro není.Enterolem nic nepokazíte,působí na obnovu ekosystému ve střevě.Budou-li ale obtíže trvat,navštivte lékaře

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x