Častý průjem

Dva roky jsem jedla antidepresiva kvůli nespavosti.Je to dva měsíce,co jsem je přestala užívat a od té doby mě trápí častý průjem.Jakmile cokoliv sním,tak do půl hodiny začne bublání v břichu a sotva doběhnu na wc.Jedná se o řídkou skoro vodnatou stolici bez krve.Užívám imodium,to mi pomůže,ale nemůžu ho jíst pořád.Prosím poraďte mi,moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Vážená paní Jano, doporučuji Vám podstoupit komplexní vyšetření gastroenterologem. Bez základních vyšetření se příčina průjmu spolehlivě určit nedá. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
Chřipka opravdová a ty ostatní
Články: Chřipka opravdová a ty ostatní
Kromě klasické chřipky...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Trpíte křečovými žílami? Víme, co jim vadí!
Články: Trpíte křečovými žílami? Víme, co jim vadí!
Křečové žíly neboli varixy...
Trápí vás záněty dutiny ústní? Kyslík a mořská sůl pomohou!
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: