Cefzil

Dobrý den, trápí mě zánět dutin, mám pocit, že mám nateklou celou levou polovinu obličeje, ke všemu mě šíleně pálí oko. Doktorka mi předepsala CEFZIL a PAMYKON. Beru tato léčiva již druhý den a nepřineslo mi to žádné zlepšení. Čekala jsem aspoň úlevu, jak to při braní antibiotik většinou bývá, ale bohužel se žádná nedostavila. Samozřejmě antibiotika doberu, jen se chci zeptat, mohu čekat zlepšení ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dva dny je málo, úleva / a třeba jen minimální, rozhodně ne oplasknutí otoku/ se dostavuje třetí den a dále. Po dobrání úplném antibiotik se dostavte na kontrolu - uvidíte, vše bude OK. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: