Cefzil 500mg

DOBRY DEN RADA BYCH SE INFORMOVALA CHODIM NA IVF TED MAM ZAHAJENOU STIMULACI DLOUHY PROTOKOL DNE 30.10 JDU NA ULTRAZVUK A PAK SI BUDU PICHAT 5 DNI INEKCE GODAL. ALE TED MUJ MANZEL BERE ANTIBIOTIKA CEFZIL PO 12HOD. DO SOBOTY BUDE TO MIT PAK NEJAKY VLIV NA SPERMIE??

Odpověď odborníka:

Ne, antibiotika spermie neovlivní, nemějte obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Hysteroskopie
Články: Hysteroskopie
Hysteroskopie je...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Červovitý přívěsek, který...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Opakované bolesti hlavy? Nechte si zkontrolovat krční páteř!
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: