Celiakie?

Dobry den mam dotaz. Za posledni mesic jsem zhubla 4 kila ,casto trpim prujmy a ve stolici je nestravena potrava. Byla jsem na odberech krve a vysledky zjistili vyssi hodnoty stitne zlazy a cukrovky. Pak tam bylo sedimentace 2 ale to nevim co znamena. Krevni testy na celiakii jsou negativni. Mam jit jeste na gastroenterologii.Mam hrozny strach ze si budou myslet ze jsem hypochondr a vymyslim si nemoce.Nikdy jsem nemocna nebyla ani zadne leky neberu.Muze se o celiakii jednat? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den,vyčkejte na vyšetření na gastroenterologii, coeliakie není z Vašeho líčení vůbec pravděpodobná.

MUDr. Jindřich Lahovský
MUDr. Jindřich Lahovský

Specializace: Alergologie a klinická imunologie
Pracoviště: Ordinace pro alergologii a lékařskou imunologii, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: