Celodenní motání hlavy

dobry den,už nevim kam se obratit,prosim o radu,od porodu 2,5roku,i když myslím že už déle,ale bylo to minimalní-každodenní motaní hlavy,nebo spíše jako v hlavě,nepadam,špatny zaostřovaní-oční ok,-trva tež po cely den,nekdy bolesti na hrudi,brnení rukou v noci a ted se přidalo ješte pocit na omdlení,ješte jsem tedy neomdlela,ale je to strašny pocit,nekdy pocit,že mi jedou nohy z podlahy,to mívam tež po cely den,dříve jsem nemohla ani mezi lidi-na nakup...prochazky,mela jsem hned pocit na omdlení,většinou mívam bud zimnici,nebo mě poléva horko.vyšetření-kardio komplet,neurologie-ct,magnet.rezon.ekg kolikrat,odbery jen nižší hemoglobin,štítna žlaza-sono hormony ok,ale jen vyšší protilatky anti tg-bez prašku kontrola za rok,už me napadla jen psychiatrie-bylo mi řečeno gen.uzkostna porucha pul roku escitalopram,uzkosti vymizeli,mohla jsem mezi lidi,ale celodenní motaní v ty hlavě a zhoršeny zrak zustal,tak jsme zmenily na zoloft-dnes 20den,od 17 dne-dnes tedy 3dny trvající celodenní uzkost,větší motaní,rozostřeny zrak a opet pocit na omdlení-po cely den,brala jsem 1tabl rano,snížení na pul rano,myslíte,že tyhle celodenní stavy jsou od psychiky,mě už se to nezda,všude čtu,že lidé mívaj ataky,ale chvíli a ta pak odezní,ale já to mam po cely den,od porodu jsem strašně starostlivá,každa ryma u dítete me hned rozhodí,mam i strach ze smrti,hodne se pozoruji,třeba si merím 5krat denně tlak ktery ukaže vždy nižší a ja hned plašim,ale u lékařu mam vždy vysoky,syndrom bílího plašte,měli jsme i umrtí v rodině,ktery mě hodně vzalo před pul rokem,a jeste,když jsem začala s antidepresivy tak jsem po tu dobu zhubla z 54 na 47,ale jím mnohem víc-cukr též v pořadku,myslíte,že je diagnoza spravna,pro tyhle celodenní muka,bojim se že mi žadny ad nezaberou děkuji

Odpověď odborníka:

Milá Šárko. NIkdy nenosím bílý plášť. Tedy jen vzácně,při jednom chiropraktickém zákroku: V ordinaci mívám oblečení zelené anebo modré... Nemusíte se mě tedy bát:-) Tedy to podstatné: Máte člověka,o ktgrého se lze opřít?..Myslím Tím Vaše dítě, partnera,rodiče,přátele? POkud ano,nebude problém z úzkosti vyjít. Pokud ne,zbývá pořád ten,který na nás laskavě shlíží(jistěže neviděn,neslyšen-někomu kouká z nebe, jinému ze srdce,kam jej onen šťastlivec pozval:-) Úzkost je symptom, ne nemoc. Protože si l.idí hledím, vždy se mi podařilo v jejich příbězích nalézt příčinu úzkosti. Kdo chce, může z úzkosti vyjít bez medikace. Tedy: při jakýchkoliv fyzických i psychických nepříjemných příznacích použijte : nekonečný nádech, pak nekonečný výdech-nejméně dvakrát po sobě. Sportujte. Nemějte zácpu Věřte v dobré konce. Neužívejte žádnou chemii.Buďte otevřená ve vztazích. Sedatif PC 3x2 až 3x1 je homeopatikum,které při léčbě úzkosti pomáhá skvěle- je volně prodejné v lékárně. Plačte, smějte se a zuřte hned,v reálné chvíli. Běžte na kontrolu krevního obrazu a železa -pokud bude málo materiálu( železa a krvinek),vyžádejte si gynekologické a gastroenterologické vyšetření. Věřte mi. BUDE LÍP!!! Budete li mě potřebovat,jsem pro Vás na mens-sana@seznam.cz Vřelý dík za Vaši důvěru. S pozdravem Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

Líbí se vám odpověď?
+12 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: