Čepy na mandlích

Dobrý den, asi před dvěma dny jsem si objevila čepy na mandlích. Měla jsem také rýmu a bolí mě v krku, byla jsem u své doktorky, která mě poslala domů a čepy se mi objevily až následující den. Je tedy možné že mám anginu, i když jsem skoro bez příznaků? A je možné, že ji moje doktorka nemohla hned poznat? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Každé onemocnění se vyvíjí, proto když jste byla na kontrole u lékařky a nebyly patrné čepy na mandlích, lékařka nemohla pravděpodobně ani diagnózu angíny stanovit. Pokud se čepy, případně další příznaky objevily až později, nelze angínu vyloučit. Pokud obtíže přetrvávají, doporučuji navštívit lékařku znovu.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: