Cerazette

Dobrý den, chci se zeptat jaké jsou ohlasy na Cerazette. Asi sedm let jsem brala Harmonet a nedávno kvůli akné zkusila přejít na Diane 35. Před měsícem mi zjistili dědičnou trombofílii, a proto jsem musela přejít na pilule bez estrogenu. Chci se zeptat, jestli se mi zhorší pleť a jak to bude s menstruací. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nelze předpovědět, co se stane při změně antikoncepce, reakce na antikoncepci je vždy individuální - protože hormonální hladiny i stav organismu každé ženy je originální. Faktem je, že během užívání přípravku může být krvácení v nepravidelných intervalech, je ale také možné, že nebudete mít vůbec žádné krvácení nebo pravidelné, ale slabší. Důvěřujte tedy svému lékaři, že vybral pro vás dobrou a vhodnou antikoncepci a všechny stavy s ním průběžně kontultujte a informujte jej. Tato antikoncepce má stejnou spolehlivost jako ty "dvousložkové". Přeji vám spokojenost s HA a hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: