Cerkláž

Dobrý den, byla mi provedena preventivní cerkláž čípku. Chci se zeptat, zda mohu provádět cviky na posílení pánevního dna a zda je možné praktikovat orálni sex nebo masturbaci, popř. zda nemůže orgasmus uškodit. Děkuji

Odpověď odborníka:

Měla byste vyloučit všechny stavy, při kterých hrozí děložní kontrakce. Posilování můžete, ale při orgasmu ke kontrakcím dělohy dochází.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: