Černání kondylmat

Dobrý den, měl jsem kondylomata a na chirurgii jsem podstoupil zakrok kde mi je vypálili. Bohuzel jsem mel problemy s prarafimozou a stažením předkožky. Jakmile to šlo zjistil jsem že dvě bradavice tam ještě zbyly, jenže asi po týdnu samy zčernaly, praskly a odpadly. Jenže určité výstupky a zbytky tam ještě zůstaly. Co si o tom mám myslet? Je to dobrá zpráva že zčernaly a praskly? Děkuju.

Odpověď odborníka:

Při vypálení dojde k nekróze kondylomatu,proto ta černá barva, je to zcela normální a potom dojde k odloučení od zdravé tkáně ,vše je v pořádku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Závislost na lécích. Co dělat, abyste do ní nespadli?
Články: Závislost na lécích. Co dělat, abyste do ní nespadli?
O závislosti na drogách...
Ohrožené poprsí
Články: Ohrožené poprsí
V České republice se ročně...
Osm způsobů, jak snížit riziko rakoviny prsu
Články: Osm způsobů, jak snížit riziko rakoviny prsu
Hlavní rizikové faktory...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Články: První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Signály toho, že s tělem...
Choďte na mamograf. Vyplatí se to
Články: Choďte na mamograf. Vyplatí se to
Mamografická prohlídka je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: