Černý kašel

dobrý den ma 12 letá dcera ukončíla černý kašel mě vyšli pozitivní pertussi i když nekašlu muže to ovlivnit mou srdeční vadu DSS a muže to dcerka chytit zpět mám velké obavy měla to ve velmi akutní fázi moc dekuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Andreo! Černý kašel je obtížné onemocnění a může v nepříznivém případě ohrozit Vaši srdeční vadu. Stejně tak je možné, ačkoli nijak pravděpodobné, že se od Vás nakazí opět i dcerka. Přítomnost původce onemocnění (bordatella pertussis) by se měl přeléčit antibiotiky, kdykoli je objeven.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x