Cerumen

Dobrý den, po návštěvě pohotovosti ORL zjištěn a odstraněn cerumem, oto 1.dxbpn, cerumen obt.,toileta, hyperemický a otlačený zvukovod, bubínek bledý konturovaný reflex +, retroaurikul.bil bpn zá: cerumen obt.1sin, Otipax kapky 3xdenně 4kapky, Prosím za jak dlouho mi ucho odlehne, stále slyším jako pod vodou, kapky užívám, ale žádná změna, děkuji Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ucho by mělo po výplachu odlehnout ihned. Pokud tomu tak není jsou v podstatě 2 možnosti tohoto stavu. Buď nebyl výplach proveden dobře a stále máte v uchu maz nebo můžete mít jiný problém jak ve středním tak vnitřním uchu/. zánět, tubární katar,porucha vnitřního ucha/.Navštivte podruhé vašeho ORL lékaře!!

MUDr. Vladimír Prokop
MUDr. Vladimír Prokop

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: FORTMEDICA ORL

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: