Červená skvrna na předloktí

Dobrý den, už jsem se dotazoval na červenou skvrnu nedávno, po několika týdnech se nic nezměnilo, což mne znepokojuje. Přikládám fotografie, a protože kvůli práci teď nemám možnost navštívit lékaře několik týdnů, tak prosím o názor. Děkuji

Odpověď odborníka:

Podle fotografie si nemyslím, že by šlo o něco závažného, skvrna bude nejspíš podmíněna rozšířením krevních kapilár, jedná se víceméně o kosmetickou záležitost. Návštěva lékaře by měla smysl v případě rozšiřování či svědění projevu.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: