Červená vyrážka na žaludu

Dobrý den, mám poněkud choulostivý dotaz... Občas, zvláště při pohlavní hygieně se mi udělá červená vyrážka na penisu, na stejném místě, ale je proměnlivá. Je to takový červený flek, nebolí, jen jednou mě svědil a pálil při dotyku. Jinak ale necítím nic, objevuje se poměrně často. Poprvé jsem si jí všiml když jsem byl na delší antibiotické léčbě. Již jsem pohlavně aktivní. Vyrážka po krátkém čase sama mizí, proto jsem se ještě neodhodlal k lékaři "bez důkazu". Může se jednat o pohlavně přenosnou nebo dokonce pohlavní nemoc?? Děkuji za názor.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se "vyrážka" objevuje pouze při koupání, jedná se pravděpodobně pouze o podráždění při mytí. Pokud ale přetrvává, doporučoval bych konzultaci na urologii, popř. dermatovenerologii. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
vyrážka na penise | Od: Jiřina M. | 18.8.2015 15:16
Pokud je vyrážka na penise a vznikne po léčbě antibiotiky je to s velkou pravděpodobností kvasinková infekce. Je dobré i u mužů používat intimní hygienu a hlavně koupit krém popř. mast ( např. clotrimazol) v lékárně poradí i další. Nemoc se při léčbě antibiotik může ukázat i v konečníku a tam se projevuje svěděním a objevují se bílé hrudky - opět mazat mastí. Pří léčbě antibiotik je dobré užívat lactobacily dostupné ve všech lékárnách a však min 4 hodiny před a po užití antibiotik.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Tsh nula Vím, že dotazů ohledně výsledků krve je na stránkách hodně. Hraniční...
  • Svědění v konečníku Nikomu sem to zatím neříkal, ale svědí mě v konečníku a ve...
  • Glioza Sdělte mi, prosím, co je to glioza, její příčinu a prognózu. Děkuji.
  • Gastroskopie Chtěl jsem se zeptat na vyšetření žalutku,v tel.jsem viděl pořed...
  • Zánět šlach Pane dokotre, již 14 dní mi bolí šlachy na pravé ruce. Dostala...
  • Zánět vaječníků a ledvin Při návštěvě gynekoložky jsem zjistila, že mám zánět...
 
Kam dál
Naposledy čtené: