Červené krvinky

Dobrý den Rád bych se zeptal,před týdnem sem měl první pohlavní styk s mou novou přítelkyní a dnes sem byl darovat krev,na tranfůzní stanici ale odmítli mě zůvodu že mi chybí 30 procent červených krvinek,nenakazila mě přítelkyně virem HIV ???????????

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě to nemuže být zapříčiněno novou infekcí virem HIV, protože HIV se projevuje až po delší době a náhlý pokles červených krvinek není pro toto onemocnění typické. Spíše doporučuji navštívit praktického lékaře k vyloučení krvácení do stolice a dalšímu rozboru krve.

MUDr. Tomáš Pluhař
MUDr. Tomáš Pluhař

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: VFN Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: