Červené pupínky

Dobrý den, asi před rokem možná méně jsem měla zjištěny kondylomata. Byla jsem na odstranění ostrou lžičkou a dále žádné problémy nebo návratnost kondylomat. Asi od listopadu 2014 mám nového přítele a udělaly se mu asi 2 týdny zpět takové červené pupínky s bílou špičkou..má to v podbříšku. Co jsme se dívali na internetu tak to odpovídá moluskám, ale on si myslí, že to má ode mě a že to jsou ty kondylomata. Je možné, že by to měl ode mě když žádné nemám už jakou dobu a jemu se projevili teď? Pohlavní styk jsme spolu měli až po odstranění těch mých kondylomat. U doktora zatím nebyl. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Podle popisu není možno stanovit diagnozu je potřeba zajít na kožní oddělení tam není potřeba doporučení praktika, kondylomata v podbřišku nejsou pravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x