Červene pupínky na žaludu

Dobry den. Pred par tydny jsem mel mykozu, kterou jsem lecil volne prodejym kremem na to urcenym. Mykoza byla v dosti uz pokrocilem stadiu s bylym vytokem, cely penis cerveny, nechal jsem to asi tyden bez leceni, ale ono se to jen zhorsovalo. nicmene po aplikaci kremu se to ihned zlepsilo a po asi tydnu a neco to uplne odeznelo, az na maly pupinek, ktery zustal na zaludi (mozna 2-3mm) a mam pocit, ze mam zalud cervenejsi na strane kde je ten pupinek (je to takova zdurela kuze). Nesvedi, neboli, kdybych to nezkoumal, tak si toho nejspis ani nevsimnu. Je to tam uz dva tydny bez znamek zmen, obcas to jeste namazu tim kremem, ale uz to nepomaha. Prosim o radu, pac k doktorovi se dalsi dva tydny jeste nedostanu, jsem mimo republiku. Rada, at navstivim doktora v zahranici mi ale nepomuze, pac to neni mozne. Dekuji.

Odpověď odborníka:

Drobné "bradavičky" mohou být např. virová infekce (kondyloma), ale pokud nedochází ke zvětšování, pak to může být i zcela fyziologický nález. Sledujte, zda dojde k určité progresi a ev. při zhoršení se obraťte na kožního lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x