Červené tečky na žaludu a podrážděná předkožka,občas u toho svědění

Dobrý den,mám problém který tu všichni pánové popisují,a zjištuju zde že se může jednat o kvasinkovou infekci.Chci se zeptat pokud se může jednat o kvasinkovou infekci kterou jsem mohl chytit v období vánoc a mohla se projevit až ted?Protože s nynější partnerkou provozuji pohlavní styk pouze s kondomem.A zda li se může jednat i o jinou nemoc.jedná se o červené pupínky,které málokdy bolej,spíš mě svědí předkožka,která je i hodně zarudlá někdy.Je tady možnost zanesení kvasenkové infekce když partnerku dráždím rukou a pak si sáhnu na penis?je možnost nakazit se i přes kondom?Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Přes kondom se nakazit nemůžete, ale rukou ano. Při použití kondomu se může uplatňovat vlhká zapářka během pohlavního styku jako faktor podráždění. Kromě kvasinek může jít o ekzém, nebo i proev pouhého podráždění při sexu. Pokud se projevy spontánně nezhojí, obraťte se na kožního lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: