Červené trhlinky na předkožce

Prosím vás, nedávno se mi na penisu udělali dvě nebo tři trhlinky na předkožce a dnes jsem si všiml že se na nich udělal jakýsi žlutý, hlenitý povlak. Viz. fotky. Mazal jsem si to Pimafucortem, který jsem měl doma a po přečtení jeho užití jsem si to mazal asi 1/2x denně. Zlepšilo se to, trhlinky zmizeli, tak jsem to přestal mazat ale po pár dnech se objevili znova. Nevím co s tím, jestli si koupit Canesten nebo jinou mast, pokud to je plíseň. Bojím se, aby to nebylo pohlavně přenosné. Mám stálou partnerku už dlouho a momentálně se lečím na chlamydie a ona zatím čeká na výsledky. Nerad bych zas chodil po lékařích s intimními problémy, proto volím tuhle cestu. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Mohla by to plíseň a Canesten je správná volba. Ten preparát, co jste mazal před tím není vhodný na genitál. Musíte také do zhojení vyloučit sexuální aktivity a neustále držet poraněnou kůži v čistotě opakovanými koupelemi

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: