Červene tvaře

EŠTE SE VRATIM K MEMU DOTAZU.TEN PROBLEM MAME TAK TYDEN.MUŽE TO BYT NA ZOUBKY?NA EKZEM TO NEVYPADA.DEKUJU ZA ODPOVĚD.TAKY DOST SLINTA .

Odpověď odborníka:

ještě jednou dobrý den, ´prořezávání zoubků nezpůsobuje červené tvářičky, ani bradičku. Zvýšené slinění naopak u rostoucích zoubků být může. hezký den

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: