Cervikokrální syndrom-cervikobrachiální syndrom

Vážená-ý paní-eMUDr. Mám cervikokrální syndrom s iradlací do pravého loketního kloubu.Nález pacient v plném ID pro vertebrogení syndrom.RTG omartroza a AC artroza (ze dne 6.1.2009.)Další dg.M.ulcerogenes duodeni,inremissione-Sy.vertebrogenes algicum chron.recid..praec.LS.Další nález-MR C XII/2008:prolomení dolní krycí ploténky C5 s herniacidisku do fraktůry,s mírním zůžením páteřního kanálu,vše bolestivé.Další CC blok vpravo I-III s funkční blokádou,chron.omezení C/Th.Fixovaná hyperkyfosa Th palčivé bolesti.Oploštěná lordosa L,zkrácení flexorů kyčle zejména i stehenních svalů.DK levo delší,šikmá pánev,skoliosa L a Th nevýrazně.Doporučeno provést TEP i pravé kyčle v dohledném termínu aby se ustálilo postavení pánve!!!Další Chronický polytopní VAS s oboustranným CBsy a pseudoradikulární irritací do DKK-terén deg.změn páteře,poruchy statodynamiky celé páteře,herniace disku C4/5 a protruze disků L4-S1,osteopenie,osteoprosa.Oboustranná coxartrosa,vlevo st.p.TEP,vpravo TEP plánovaná.Rozvinut sekundární depresivní syndrom se spánkovou poruchou v důsledků dlouhodobých bolestí.Vážená-ý,paní-eMUDr.Jsem v bolestech pravou nohu mám již ve II stupni mám FH pro odlehčení od operace z roku 2008.Další dg.Ischiadická eneziopatie,uinsufidence pervifemorálního svalstva,Subchondrální skleróza.Toto času užívám letitě 120mg oxicontin ráno-120mg večer-a ještě beru antidepresiva 30mg ráno-30mg večer pak jsem celý den jak po narkoze.Je my špatně.Bolesti mám stejné pouze ve spánku je mírné zlepšení.Stávám opět do bolestí.Vážená-ý paní-e MUDr.prosím Vás o zdělení zda je možné výše uvedeno chodit do práce na 4 hod.úvazek který my byl doporučen L.P.S.Děkuji Vám za odpověd. S úctou a s pozdravem Jiří

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se na práci cítíte, klidně chodte, pokud ne, penízky budou na výplatní pásce pro někoho jiného. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-37 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
? | Od: Martina | 7.12.2014 23:02
Co je to za odpověď?? Výsměch nebo nechápu, co to má znamenat!!! Hrůza...
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: