Cervix score ve 22. tt

Dobrý den, paní doktorko. Včera m v těhotenské poradně mi můj gynekolog při palpačním vyšetření zjistil mírné otevření děložního hrdla. Do průkazky mi zapsal CS 1-2. Jedná se o mé 2 těhotenství. druhé skončilo spontánním porodem Ve 37+6 tt. Je potřeba se v případě takového nálezu něčeho obávat, případně jsou nutná nějaká režimová opatření? Doplním ještě, že břicho mi nijak netvrdne a jinak se cítím v mezích možností dobře, přiměřeně stupni těhotenství. Jediným problémem jsou recidivující mykózy (3x v těhotenství), zaléčené vždy boraxovými globulemi. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, CS je v normě, nesmí Vám tvrdnout břicho,ani pnout, nesmíte mít bolesti v podbřišku. Dělejte co Vám je příjemné, režimová opatření zatím nejsou potřeba. Může to být způsobeno i mykotickou infekcí.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x