Cestování a těhotenství

Dobrý den, chtěla bych vědět zda může mít cesta a pobyt v Asii (cca 3 týdny) vliv na otěhotnění. V září jsem prodělala zamlklé těhotenství, ráda bych znovu otěhotněla. V Asii jsem byla již dvakrát, vždy bylo vše ok po zdravotní stránce. Můžete mi prosím říct svůlj názor? děkuji. Markéta C

Odpověď odborníka:

Po zamlklém těhotenství a přání otěhotnět bych nepovažoval cestu do Asie za ideální řešení, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie na čerstvé ovoce a zeleninu
Články: Alergie na čerstvé ovoce a zeleninu
Projevy této...
Hodláte to típnout? Čtyři kroky, které jsou pro úspěch naprosto zásadní
Poruchy srážlivosti krve
Články: Poruchy srážlivosti krve
Krvácivé stavy se projevují...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Amniocentéza
Články: Amniocentéza
Amniocentéza, odběr plodové...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: